Miljø og ressource management (bachlor)

Tværfaglig miljøspecialist – en unik profil

Med en bacheloruddannelse i Miljø og ressource management kan du være med til at sætte dagsordenen på miljøområdet i fremtidens samfund.

Uddannelsen består af lige dele samfundsvidenskab og teknik/naturvidenskab, så du får det bedste fra begge i én uddannelse. Du lærer at forstå omfanget og årsagerne til miljørelaterede problemer. Og du får en bred, tværfaglig viden om samspil og konflikter imellem natur, miljø, samfund og økonomi.

Det gør dig i stand til at udvikle holdbare, miljørigtige løsninger, som går på tværs af interessegrupper. Natur og miljø opfattes forskelligt af økonomer, ingeniører, politikere, ngo’er og borgere. Med en bred forståelsesramme kan du gøre en forskel på miljøområdet og træffe de rigtige beslutninger.

Miljø og ressource managerens fokus er strategisk, men i løbet af uddannelsen prøver du også, hvad det vil sige at have gummistøvlerne på. Vi foretager f.eks. prøver af vandværker o. lign. På den måde får du nemlig også forståelse for dine kommende samarbejdspartneres arbejde.

Læs mere om uddannelsen Miljø og ressource management hos Syddansk Universitet.

www.sdu.dk

Sylvia er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 3697 3516

Sylvia arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd