En tur på Kaffesmeden!

5. april 2018

I dag er en god dag! Jeg har først undervisning kl. 14 og der er stadig lidt løn på kontoen. Så jeg vil forkæle mig selv med en ordentlig kop kaffe mens jeg læser op til dagens forelæsning – fordi jeg fortjener det!

Bare fordi man slår sine folder i det, onde tunger kalder provinsen, så kan man altså godt finde en lækker kop kaffe og en rolig krog at læse i!

Lige for tiden er mit yndlingssted Kaffesmeden som ligger i den hyggeligste baggård i en sidegade til Kongensgade. Her er der stemning for alle pengene! Og det er nemt at finde ro til at slå hjernen fra, men også nemt at komme i gang med læsningen eller hvad der nu trænger sig på. Det er lidt ligesom at duften af friskbrygget kaffe går lige i hjernen på en – eller i hvert fald mig 😉.

På kaffesmeden kan man få de lækreste cappuccino'er.

Esbjerg er generelt længere fremme på cafélivet end man lige tror. Her er faktisk masser at vælge imellem alt efter hvad man er til. En af mine studiekammerater, der er flyttet til Esbjerg for at læse, spurgte mig om vores version af en café bare var en kaffeautomat nede på tanken… akavet stilhed… For her er et rigt caféliv – bare tjek Studiebyens guide her!

Formiddagen er ved at være forbi og jeg må hellere cykle ud på universitetet, men man har virkelig lyst til at blive hængende i bløde stole og drikke lækker kaffe hele dagen. Men livet er hårdt og uretfærdigt, så ud i gråvejret og afsted!

Mette er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 36 97 35 14

Mette arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd