Pubcrawl – Tour de Studiebyen Esbjerg

11. oktober 2017

Det gav genlyd over hele Esbjergs bymidte da 600 ellevilde og feststemte, nye studerende blev sluppet løs til Studiebyens Esbjerg pubcrawl for nye studerende!

Når et nyt semester melder sin ankomst, er det ikke kun nye læseplaner og fagbeskrivelser der dukker op. Et nyt semester betyder også en hulens masse nye studerende. Ved sommerstart er der langt flest og det gør Studiebyen Esbjergs Pubcrawl i oktober til den største.  Her mødtes 600 sprit nye studerende der var klar til at gå på opdagelse i Esbjergs natteliv og vise dem hvilket studie der er bedst til at feste!

De 12 hold var inddelt efter uddannelser og studieretninger, hold 1 var klart størst med 63 tilmeldte socialrådgivere. Skarpt efterfuldt af lærer og pædagoger, med henholdsvis 51 og 50 tilmeldte. Så helt fra start var stemningen sat!

“Når en pubcrawl starter med DJ, dans og Tomas (guide) i nisse-pige cleavage, så ved man det bliver en episk aften – og det gjorde det!”

Mads, 25 år, 1. semester – Sociologi og kulturanalyse, SDU Esbjerg.

Guiderne for Hold 7, Tomas og Nessen fra SDU’s beach bar, havde i aftnens anledning, trukket i julekostumerne!

Studiebyen Esbjerg var værter ved et brag af en velkomstfest på Musikhuset, hvor holdene mødtes og startede festen. Der var dansekonkurrencer, DJ og alt hvad der ellers skulle til for at sparke gang i en fest! Dog var der også tid til at udfordre de andre uddannelser og hold til en ”dance off” eller kærlig omgang limbo. Selvom der er forskel på pædagoger og civilingeniører, så kan alle mødes over en god gammeldags omgang limbo!

“Det var en stor fornøjelse at være guide til pubcrawlen. Stemningen var god fra starten og folk var klar på ski shot, dans og fest. Overall en fremragende aften\nat”.

Jonas, Team Bambi, guide for hold 8.

Med 9 barer og diskoteker der skulle besøges var der et stramt program for aftenen, men de dygtige guider, sørgede for at få ledt alle hold de rigtige steder hen. Til sidst er det dog lidt svært at holde formen på holdene, idet en glad maskinmester nemt kan få et godt øje til en af de nye sygeplejersker osv. Enkelte måtte også sande at Esbjergs natteliv er en lystig fætter og måtte trække hjemad i utide, sådan kan det jo gå os alle.  Men alt i alt, var der fest og farver på tværs af uddannelserne hele natten!

“Der var god stemning hele aften og fedt med et arrangement hvor man fik snakket med de andre uddannelser! Min klasse og de andre lærerstuderende havde den vildeste fest fra start til slut og det var en mega fed aften!”

Simone, 20 år, 1. semester- Læreruddannelsen, UC SYD.

Pubcrawlen var altså en succes igen i år, selvom der er øl på bordene, så for man også mødt en masse nye mennesker fra de andre studier og man får set at Esbjergs natteliv har meget mere og byde på end man tror!

#esbjerg
·
#esbjerg
·
#esbjerg
·

Mette er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 36 97 35 14

Mette arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd