Sommerguide – Hjerting

7. august 2017

Tag cyklerne eller bilen og kør en tur til Hjerting strand. Her er mulighed for at bade, tage sol, og spille en omgang beach volley. Den flotte strandpromenade indbyder til en gå-tur, men også til at slå sig ned med en god bog, eller en flakse kølig hvidvin!

Der kan spilles beach volley på stranden ved Hjerting når vejret er til det! Foto: Esbjerg Byhistoriske Arkiv

På den anden side af vejen finder du Stryhns, her kan du få lækker mad eller en kæmpe is. Vi var ude og prøvesmage isene og de kan varmt anbefales. Dog råder vi jer ikke til at spise dem uden for når det blæser alt for meget, vi fandt ud af det blev noget være svineri. Flødeskum og guf, kan ikke anbefales som en “gør-det-selv” hårkur 😉

Så piger husk en elastik hvis i skal spise is i blæsvejr – det var virkelig en udfordring. Vi erfarede begge at isen skulle spises indenfor, hvis den ikke skulle flyve væk og det er da en skam at se flødeis flyve afsted!

Man siger at et billede siger mere end 1000 ord, dermed har vi valgt at dele dette yndige billede til jer.

Vi rundede vores opdagelsestur af med at tage en tur ud til hvad jeg vil kalde ”den røde strand”. Her kan man finde en skøn natur, sol bænke og selvfølgelig den røde stand. Sandet virker helt anderledes her og stranden er perfekt til at smide et tæppe på og nyde en solstribe!

Har man mod på det grænser Hjerting op til skønne Marbæk Plantage, hvor der er masser af muligheder for aktiviteter i naturen!

Du kan læse mere om Marbæk her

Vi synes helt sikkert den er et besøg værd, hvor tit ser man rødt strand? Stranden var så fin, den var ikke fyld at tang, muslinger eller hvad man nu ellers kan finde af underlige ting på stranden.

Vandet var måske lige en smule koldt, men hvis du er en rigtig vandhund eller viking, så er det ingen sag at tage en dukkert.

Skynd dig ud og nyd sommeren imens den er her!

Over and out!
//Louise og Tobias

Mette er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 36 97 35 14

Mette arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd