6.

En romantisk aften i Esbjerg

Har du brug for en romantisk kæreste aften eller er du inviteret på date og er syv sind om, hvad I skal lave? Frygt ej! Vi har lavet en skudsikker romantisk aften til dig, hvor I både får en på opleveren, noget godt til ganen og mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

  • Boblevand i smukke omgivelser

Aftal at mødes en lun sommeraften i Byparken. I parkens amfiteater kan I sætte jer øverst oppe mod vandtårnet. Medbring et lille tæppe, et par glas og en flaske boblevand. Er det første date, kan I lære hinanden lidt bedre at kende – og du stiller naturligvis de helt rigtige spørgsmål og lytter opmærksomt til hvert et ord.

  • Noget godt til ganen

Fortsæt aftenen på en af byens restauranter og få noget godt til ganen. Tag fx på tapas- eller sushi restaurant, hvor I har mulighed for at dele maden. Dette er både et godt samtaleemne og ikke mindst rigtig hyggeligt, medmindre din date er ligesom Joey fra ”Friends” (læs. Joey doesn’t share food!). Hvis ikke, kan vi varmt anbefale El Puerto Tapasbar ved havnen, som ikke desto mindre også er i gå afstand fra Byparken.

  • En smule musik

Efter et lækkert måltid drager I mod et af byens spillesteder, som både fredag og lørdag altid byder på noget for enhver smag. Her har I mulighed for at opleve noget sammen, så aftenen ikke kun drejer sig om at samtale.

Er der ikke en stor koncert på Tobakken, som I begge drømmer om at se? Så foreslår vi, at I besøger Huset Esbjerg, som byder på mindre og mere intime koncerter, hvilket også sørger for, at I forbliver centrum for aftenen. I kan også være heldige, at en af de mange barer har gratis livemusik – tjek op på det dagen forinden, så I ikke går forgæves.

  • Konkurrence elementet

Intet kan sætte liv i en god flirt, som at indføre lidt konkurrence i jeres date aften. I vil grine (og måske græde) og mulighed for at se en anden side af hinanden. På byens mange værtshuse er der rig mulighed for pool, bordfodbold eller anden aktivitet, der kan sætte jer lidt på prøve.

  • En måneskinstur

Om I skal samme vej eller ej, har det aldrig skadet romantikken med en lille måneskinstur. Vi foreslår, at I tager en tur gennem I.C. Møllerparken, hvor I går mod vandkunsten i måneskin. Her kan I grine lidt af, hvem der tabte i pool og er det første date, er det en god mulighed for at høre om I skal ses igen!

Vi ønsker jer en god aften 🙂

Mette er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 36 97 35 14

Mette arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd