16.

Syv sjove sommeraktiviteter

Skal sommeren fyldes op med gode minder og oplevelser? Så har vi her syv ting den kan indeholde!

Herunder har vi samlet syv gode forslag til sjove sommeraktiviteter.

 

Sommeraktiviteter i Esbjerg

 • 1. Vaffelis i Hjerting

  Om det er mandag formiddag eller fredag aften. Så er en stor gammeldags vaffelis, mens du sidder og nyder solen på strandpromenaden, uforglemmelig. Det er uden tvivl den bedste start, og slutning, på sommeren i Esbjerg. Hjerting strand er et fantastisk samlested for venner og familie. Med masser af muligheder lige fra Beachvolleybaner til afslapning i hængekøjer.

  Læs mere på VisitEsbjerg.dk
 • 2. Esbjerg Streetmekka

  GAME Streetmekka Esbjerg åbnede i januar 2016, og det er helt klart et mål for sommeren. Sommeren er den bedste tid til aktiviteter med vennerne. Så tag et smut forbi GAME Streetmekka og fyr noget energi af på ramperne eller en af deres andre aktiviteter. Som medlem kan man slippe med 10 kr. for en dagsbillet. Slip din sommerenergi løs i Streetmekka Esbjerg.

  www.gamedenmark.org/streetmekka/game-streetmekka-esbjerg
 • 3. Fanø Sommercup 2016

  D. 15-17 juli skal du sætte kryds i kalenderen. Fanø Sommercup er en fodboldturnering spækket med hygge. Det tager små 12 minutter med færgen. Det kan beskrives som en festival med fodbold. Masser af mad, mennesker og øl. De 3 hovedingredienser til en fantastisk weekend. Jeres niveau i fodbold er irrelevant for man kommer for hyggen. Så tag vennerne og veninder under armen og tilmeld et hold!

  www.Fanosommercup.dk
 • 4. Street Basketball helt gratis

  Vil du gerne spille en omgang basketball i solen, men er ikke villig til at betale? Så er der plads ved Streetbanen bag ved Huset Esbjerg og biblioteket. Banen er til fri benyttelse, og der er altid andre der er klar. Så hvis du skal have noget frisk luft, kan du tage vennerne med på banen og udfordre de andre i en Street basketball kamp!

  Google maps
 • 5. Esbjerg Dyrehave

  Med nysgerrige kronhjorte og dådyr er Dyrehaven helt klart et besøg værd. Om det er kæresten eller familien du tager med så er der masser af hygge – især hvis du husker lidt mad til dyrene. Perfekt til picnic eller øl med drengene. Så op på cyklen og tag en dag i den naturen, som ligger tæt på byen!

  Esbjerg Dyrehave
 • 6. Paintball

  Topgame har områdets bedste paintball areal og den står klar til sommer. Tag venner og kollegaer med til en dag de sent vil glemme. Team up med dine venner og kæmp i 2 timer med masser af spænding og blå mærker. Tag pølser og øl med til grillen, så du kan udnytte sommervejret til fulde.

  www.topgame.dk
 • 7. Parkrun Esbjerg

  Skal sommerkroppen holdes ved lige? Eller skal man genstarte sit nytårsforsæt? Så er Parkrun Esbjerg en nem og gratis mulighed. Hver lørdag kl. 09.00 mødes en gruppe friske motionister og løber en rute på 5 km sammen. Efter turen er der kaffe og hygge. Ønsker du motion og godt selskab så mød op i Vognsbølparken. Tilmeld dig gratis og følg din udvikling i tider på deres hjemmeside.

  www.parkrun.dk/esbjerg

Josephine er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 75 12 37 44

Josephine arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd