5.

Studierabatter

Studierabatter i Esbjerg

Udvalget af Studierabatter på Studiebyen Esbjergs hjemmeside henvender sig til alle på en videregående uddannelse i Esbjerg. Du kan bruge dit studiekort fornuftigt og husk at bruge det, hver gang du besøger en af de nedenstående steder. Derved opnår du en rabat, som kan mærkes på den stramme SU-pengepung. De nedenstående rabatter er valgt med henblik på at bruge lokallivet i Esbjerg – derfor er alle rabatterne til Esbjerg og omegn.

Ønsker du at se andre studierabatter til hele Danmark kan du finde dem her online.

Hvad skal jeg gøre for at få studierabat?

Du skal vise dit gyldige studiekort i butikken og hermed sparer du de anviste procenter. Brug dit Studiekort, det er dit guldkort!

Udvalgt af Studiebyen Esbjerg

 • Café Guldægget

  Cafe Guldægget servere lækkert udvalg af kage fra eget bageri, sandwichs og salater samt friskristet kaffe. Du kan få hele 10% på alt take-away, hvis du tager dit studiekort med under armen og viser det i caféen.

  Se mere om Guldægget nedenunder.

  Café Guldægget
 • EfB - Studierabat på hjemmekampe!

  Er du klar på en ordentlig omgang bold og god stemning på tribunen? EfB tilbyder minimum 31% i studierabat på billetter, der købes i billetlugen umiddelbart inden kampstart ved fremvisning af gyldigt studiekort. Billetterne kan ikke købes på forhånd via nettet. GOD KAMP!

  EfB
 • Fitness World Kongensgade

  I Midt-i centeret på Kongensgade finder du Fitness World på øverste etage. Mod fremvisning af studiekort fra en videregående uddannelse i Esbjerg modtager du følgende studierabat:
  - 1 uges gratis prøvetræning.
  - Gratis oprettelse.
  - Modtager Gratis Fitness World taske ved indmeldelse.

  Se mere om Fitness World nedenunder.

  Fitness World
 • Det Arabiske Køkken

  Ønsker du en kulinarisk oplevelse og smagen af arabisk mad lavet helt fra bunden med gode råvarer, så er dette et besøg værd. Hos Det Arabiske Køkken kan du få et bredt udvalg af traditionel Arabisk mad, både igennem deres buffet og deres ala Carte menu. Som studerende kan du mod fremvisning af studiekort få 20% på deres buffet, som byder på en bred pallette af Arabisk mad, lavet på friske råvarer.
  Se mere om Det Arabiske Køkken nedenunder.

  Det Arabiske Køkken
 • Breinholtgård Golfklub

  Breinholtgård Golfklub tilbyder golfspil på baner beliggende i naturskønne omgivelser med hullerne anlagt i skov, åbent landskab og med flere søer, som giver ekstra udfordringer sammen med vesten vinden. Hertil kan du benytte dig af 27 flotte og varierende huller samt en udfordrende par-3 bane med 9 huller. Du sparer 3710,- ved køb af et årligt kontingent. Prisen efter studierabatten vil være 2x1293,-!

  Se mere om Breinholtgård Golfklub nedenunder.

  Breinholtgård Golfklub
 • El Puerto Tapasbar

  Esbjergs første og eneste autentiske spanske tapasbar byder indenfor i rustikke lokaler, der emmer af Spansk kultur og feriefornemmelser. Menuen byder på tapasretter fra hele Spanien, både kolde og varme retter, og alt fra oste og pølser til lækre traditionelle Spanske tapas. Hver aften åbner Cava-Baren som byder på lækre cava cocktails, sangria og Spanske øl. El Puerto tilbyder 10% studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort, studierabatten gælder både mad og drikke samt take away.

  Se mere på El Puerto's Facebookside her.

  El Puerto Tapasbar
 • Hav&Bøf

  Er du til Hav rummer menukortet fisk og skaldyr i både klassiske og moderne forklædninger såsom gratinerede jomfruhummere og fish n’ chips. Er du mere til Bøf så byder kortet på forskellige udskæringer af både oksefilet og mørbrad. Prøv eventuelt de sprødeste bønnefritter med parmesancrisp, sweet potato fries, rustikke fritter eller de lækre salater. Stemningen er uhøjtidelig og afslappet i et lækkert nordisk inspireret lokale, hvor der er tænkt over tingene. Mod fremvisning af Studiekort gives der 10% i studierabat

  Se Hav&Bøf's facebookside her

  Hav&Bøf
 • Ristorante Mammas Pizzeria

  Benevenuto al Ristorante Mammas Pizzeria

  Mammas Pizzeria er et pizzeria med ægte italiensk stemning og dette kan både mærkes og ses i deres menukort. Deres mest omtalte koncept er "Half n' Half", hvor man får lov til at få både pizza og pasta på samme tallerken! Dette er jo noget vi alle har drømt om før, men det har bare aldrig kunnet lade sig gøre! Du kan mod fremvisning af dit studiekort modtage en rabat på 10% på hele deres sortiment - det gælder altså ligemeget om du vil have take-away (husk at sige det i tlf.), aften eller frokost hos Mammas Pizzeria!

  Ristorante Mammas Pizzeria
 • Svømmestadion Danmark

  Svømmestadion Danmark er Danmarks største vandland med konkurrenceafdeling, tropisk badeland med rutchebaner, modstrømskanal, bølgebassin samt børnebassiner og et cafeområde, romersk afdeling, aktivitetsbassin, springtårn og vipper.
  De giver 15% på enkeltbilletter og periodekort, hvis du viser dit studiekort! Læs mere om åbningstider, priser og faciliteter her

  Svømmestadion Danmark
 • Chic Hairdesign

  Chic Hairdesign ligger midt i Esbjerg få meter fra Torvet. Du får en frisure der holder, professionel vejledning og en dejlig atmosfære. Chic Hairdesign tilbyder et bredt udvalg af ydelser og med dit studiekort kan du få hele 15 % i studierabat på klipning, farvning og permanent. Kig forbi salonen eller bestil en tid på 53628728 eller online via link nedenfor. Du finder chic Haridesign på adressen Skolegade 38.

  Læs mere om priser og åbningstider her

  Chic Hairdesign hjemmeside
 • Café Frederik

  Café Frederik er beliggende centralt på Skolegade. Der er en hyggelig atmosfære til stede i restauranten og deres menukort tilbyder alt fra brunch, frokost og aftentallerkener. Du kan mod fremvisning af studiekort få 10% på hele deres sortiment.

  Se hvad Café Frederik kan tilbyde her

  Café Frederik menu
 • Musikhuset Esbjerg

  Er du til koncerter, standup, teater, dans, musical, opera eller måske cirkus? Så har Musikhuset Esbjerg gjort det meget billigere at opleve alt dette, som studerende! For bare 120 kroner kan unge under 25 år og studerende få adgang til en lang række forestillinger og koncerter i Musikhuset Esbjerg – uanset førpris.

  Musikhusets forestillinger med studierabat
 • Jensens Bøfhus

  På Jensens Bøfhus, der både ligger i gågaden og i Nord, får man som studerende 25% rabat på sin regning. Dvs. at du som studerende kan få lækkert mad i hyggelige omgivelser til meget få penge - det bliver ikke bedre!

  Jensens Bøfhus
 • Den Niende

  Den Niende, der ligger på Torvet i Esbjerg, forstår de studerende og tilbyder derfor 25% rabat på alt. Denne rabat kombineret med deres i forvejen billige aftenbuffet (109 kr.) gør det meget lettere at forkæle sig selv, som studerende!

  Den Niende
 • The Old Irish Pub

  The old Irish Pub, også kendt som 'Den Irske', ligger på Esbjerg disco-street, Skolegade, og har et bredt udvalg af øl til billige priser. Dog har Den Irske valgt at gøre det endnu billigere for de studerende og tilbyder der 20 % i studierabat på deres drikkelse!

  The Old Irish Pub

Mette er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 36 97 35 14

Mette arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd