HUSET Esbjerg er byens studenter- og kulturhus. Det fungerer som et naturligt samlingssted for byens studerende i hverdagen og til fest, og så er det placeret centralt i hjertet af Esbjerg.

Huset Esbjerg er:

  • Et kultur- og aktivitetshus for studerende og andre unge i Esbjerg Kommune.
  • Et sted med gode vækstbetingelser for alle former for kreativitet.
  • Samarbejder med Tobakken og Konfus.
  • Et 1. klasses spillested, som samtidig kan bruges til foredrag, dans, teater – samt et café-miljø, hvor studerende kan møde hinanden på tværs af uddannelserne.
  • Brugerstyret, dvs. at det er brugerne der definerer indholdet og former stedets profil.
  • Åbent mandag – lørdag.

Derudover kan man på Husets førstesal finde Den Lille Biograf, der er en af Danmarks mindste biografer og den eneste kunstbiograf på den jyske vestkyst.

Den lille biograf tilbyder film fra hele verden og alle genrer – både indenfor fiktion og dokumentarer, samt særvisninger, Live Stream fra Aarhus Universitet, foredrag og andre events i samarbejde med lokale og på tværs af regionerne.

Du kan nemt følge med på facebook, hvor events og anden info kommer op: Husets’ facebook

Tjek evt. deres hjemmeside, hvor du også kan se kalenderen med deres mange koncerter, foredrag og filmvisninger: www.husetesbjerg.dk.

Hvis du har gode idéer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Huset Esbjerg på mail: info@husetesbjerg.dk eller på biografens mail: biograf@husetesbjerg.

Man ser ikke at studerende går halve og hele år uden at finde noget at bo i, der er til at betale sig fra - Det går rimelig schnell!
Tobias Kleis Jensen

Læser sociologi og kulturanalyse
På SDU

Mette er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 36 97 35 14

Mette arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd