Blog: Godt nyt fra vestfronten

Lindberg & Kleis er i front på bloggen "Godt nyt fra vestfronten" om studielivet i Esbjerg

På bloggen ”Godt nyt fra vestfronten” udforsker Lindberg & Kleis, a.k.a. Camilla og Tobias, studielivet i Esbjerg. Bloggen vil dække alt fra anmeldelser af kultur, spændende interviews med erhvervsdrivende til kåring af byens fedeste kollegie! Læs med og bliv inspireret her:  studielivesbjerg.com

Om Lindberg & Kleis

Jeg, Tobias Kleis, er født og opvokset i byen og har planer om at blive her så længe jeg kan. Jeg levede det vilde liv i Aarhus et års tid, men måtte alligevel tilbage til vestkysten og det rigtige hav. Til dagligt kan I finde mig på Syddansk Universitet, hvor jeg læser Sociologi og Kulturanalyse. Jeg kender alle smutvejene rundt i byen og hvilke lyskryds, der ikke er fede at holde i klokken i 16. Når jeg lægger bøgerne fra mig, slår jeg min spæde hårpragt ud og nyder livet i fulde drag, og har masser af oplevelser og erfaringer på bagen som du kan nyde godt af!

Jeg, Camilla Lindberg, kommer oprindeligt fra en lille flække 50 km herfra – og startede min storheds tid som voksen teenager ud i Esbjerg. Valget faldt dog senere på København, men efter knap 3 år i hovedstaden, savnede jeg det blæsende vejr og nærheden i den lille storby og vendte derfor snuden hjemad. Nu har jeg efterhånden gravet rødderne så dybt ned, at det bliver svært at flytte mig lige foreløbig 😉 Til dagligt kan I finde mig på Erhvervsakademi Sydvest, hvor jeg læser International Sales & Marketing. Jeg sætter en ære i at benytte de kulturelle tilbud vi har i byen, så jeg kan uden tvivl give dig lidt insider viden med på vejen!

#esbjerg
·
#esbjerg
·
#esbjerg
·

Tobias er klar til at hjælpe dig!

Skriv til ham på facebook, mail eller ring på +45 3697 3516

Tobias arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd