Bæredygtig Energiteknik

Sustainable Energy Engineering, civilingeniør (engelsksproget). 

Prøv at forestille dig en verden uden olie, kul og gas. Det lyder måske ikke så farligt endda, men faktisk ville det betyde, at vi ingen elektricitet havde – overhovedet! Vi ville ikke kunne køre i bil, bus eller tog for slet ikke at tale om at flyve, for der ville ikke være noget brændstof. Vi ville ikke kunne tænde for fjernsynet, lave mad på komfuret, oplade mobilen eller tænde lyset.

Vi står bare over for den udfordring, at vi ikke ved, hvor længe olie- og kulreserverne vil vare ved. Samtidig forurener vi Jorden rigtigt meget med vores forbrug af netop olie og kul. Vi har altså brug for at erstatte energikilder såsom olie, kul og gas med alternativer som fx vind, sol og brændselsceller. De forurener ikke – og de slipper ikke op.

Med en uddannelse i Sustainable Energy Engineering (Bæredygtig Energiteknik) fra Aalborg Universitet i Esbjerg kan du blive en del af det hold af ingeniører, som i fremtiden skal sikre vores miljø og vores klima via alternative energikilder, som ikke forurener.

Læs mere om uddannelsen til Bæredygtig Energiteknik hos Aalborg Universitet Esbjerg.

www.aau.dk

Josephine er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 75 12 37 44

Josephine arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd