Intelligent Reliable Systems

Hvis du vil arbejde med udvikling af elektronik og software og skabe systemer og produkter, så er denne uddannelse måske noget for dig.

En civilingeniøruddannelse i Intelligent Reliable Systems (Intelligente pålidelige systemer) fra Aalborg Universitet Esbjerg giver dig optimale muligheder for at påvirke den teknologiske udvikling, både regionalt, nationalt og internationalt. Du kommer til at realisere visioner og løse tekniske problemer til nytte for mennesker og vores omgivelser.

På uddannelsen beskæftiger du dig bl.a. med proceskontrol, pålidelighedskrav, fejldetektion og diagnose i dynamiske software- og hardwaresystemer, og du forener den teknisk/teoretiske side med den praktiske.

Selve uddannelsen inddrager pålidelighedskrav til både software og hardware og forener dermed den tekniske/teoretiske side med den praktiske. Et eksempel er godshåndtering i industrihavne. Hvis ikke de computerstyrede kraner er fuldstændig pålidelige, man man risikere alvorlige funktionssvigt med alvorlige følger.

Et helt andet sted, hvor der er altafgørende, at man kan stole på de computerstyrede systemer, er i den biokemiske branche, hvor små unøjagtigheder i processerne kan få fatale konsekvenser.

Du bliver i stand til at udvikle intelligente pålidelige systemer og planlægge implementeringen i det praktiske arbejde med automatiseringsprocesser.

Læs mere om Intelligent Reliable Systems hos Aalborg Universitet.

www.aau.dk

Mette er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 36 97 35 14

Mette arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd