Miljø og ressource management (kandidat)

Miljø og ressource management (kandidat)

Er du interesseret i at få analytiske og empiriske færdigheder til at løse morgendagens miljøproblemer? Er du interesseret i at finde balancen mellem miljømæssige, økonomiske og samfundsmæssige interesser? Mener du også, at langsigtede miljømæssige løsninger må bygge både på naturvidenskab, teknologi og samfundsvidenskab?

Uddannelsen udbydes kun på engelsk

Så er kandidatuddannelsen Environmental and Resource Management (miljø og ressouce management uddannelsen) værd at overveje.

Uddannelsen er udformet således, at den studerende gennem analyser og viden om ressourcer og miljø bliver i stand til at afdække problemer, at foreslå relevante løsninger og at overvåge deres gennemførelse. Programmet er designet til erhvervsledere, som må overveje de miljømæssige effekter af deres beslutninger og udvikle konkurrencefordele indenfor en økologisk begrænset verden. Uddannelsen retter sig også mod ledere indenfor miljøområdet, som har brug for erhvervskompetencer, og som har brug for naturvidenskabelige, tekniske og økonomiske problemstillinger i deres løsning af miljømæssige problemer.

Læs mere om uddannelsen Miljø og ressource management hos Syddansk Universitet.

www.sdu.dk

Mette er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 36 97 35 14

Mette arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd