Sociologi- og kulturanalyse (bachelor)

Sociologisk, antropologisk og praktisk fokus. Du bliver et godt kort på hånden for organisationer, der skal kapere forandringer

Samfundet ændrer sig hele tiden, og relationerne mellem mennesker forandres. Med ét står myndigheder, erhvervsliv og kulturliv over for en helt ny virkelighed, hvor du kan gøre forskellen. Både i offentlige, private og interesseorganisationer er der behov for medarbejdere, der kan være med til at udvikle og forandre organisationer og samfund.

Unik kombination

Uddannelsen i Sociologi og kulturanalyse tilbyder en unik kombination af sociologisk og antropologisk teori. Du får bl.a. indsigt i, hvordan mennesker, grupper, organisationer og samfund fungerer – en viden som du kan overføre direkte på samfundsrelevante problemstillinger.

Du lærer også at bruge metoder som interview, statistik og feltarbejde, så analyseprocessen bliver understøttet af kvalificeret research. Det ruster dig til at træffe de rigtige valg, når service og relationer til brugere, borgere og forbrugere skal forbedres.

Kort vej til arbejdsmarkedet

Under uddannelsen indgår du i et tæt samarbejde med forskellige organisationer, hvor du fx kommer til at udvikle og gennemføre projekter og undersøgelser i hvert semester. På den måde opnår du en stor praktisk forståelse, hvilket er en fordel, når du skal i gang med at søge job efter studierne.

Læs mere om uddannelsen Sociologi- og kulturanalyse hos Syddansk Universitet.

www.sdu.dk

Josephine er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 75 12 37 44

Josephine arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd