Sociologi- og kulturanalyse (kandidat)

Cultural Sociology
– Klar til at lede og gennemføre forandringsprocesser i samfundet?

Uddannelsen udbydes kun på engelsk

Ønsker du at gøre en forskel? Ønsker du en større forståelse for samspillet mellem mennesker og samfund? Ønsker du at forstå sociale forandringer, og har du lyst til at udvikle innovative løsninger på de mulige problemer disse forandringer skaber?

Med en kandidatuddannelse i Cultural Sociology får du specialiserede sociologiske analytiske og metodiske og praktiske kompetencer og erfaringer, så du kan fungere som projektleder og facilitator af forandringsprocesser. Du bliver et stærkt kort på hånden for organisationer og virksomheder, der arbejder med lokal udvikling og inddragelse af brugere, borgere, medlemmer og klienter.

Hvis du interesserer dig for samspillet mellem mennesker og samfund og for de kulturmøder, der opstår, når mennesker interagerer på tværs af f.eks. generationer, professioner, nationalitet, køn, religion, sundhedsforståelse og -vaner, så er Cultural Sociology den rigtige uddannelse for dig!

Uddannelsen henvender sig til dig, som har interesse i samspillet mellem samfund og mennesker og det kulturmøde, der opstår hver gang mennesker interagerer på tværs af f.eks. alder, profession, nationalitet, køn, sundhedsforståelse og religion.

Kandidatuddannelsen er en naturlig opfølgning på det treårige bachelorstudium i Sociologi og Kulturanalyse, som også udbydes ved Syddansk Universitet i Esbjerg. Det er samtidig muligt at blive optaget med andre bachelorgrader inden for samfunds- og humanvidenskaberne, og Cultural Sociology er ligeledes en oplagt videreuddannelse for relevante professionsbachelorer.

På kandidaten vælger du mellem to toninger:

MSc Cultural Sociology in Social Transformation Processes

MSc Cultural Sociology in Law, Power and Social Justice 

Læs mere om Sociologi- og kulturanalyse hos SDU.

www.sdu.dk

Josephine er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 75 12 37 44

Josephine arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd