International sales and marketing (Top-up)

Hvis du er markedsføringsøkonom og gerne vil arbejde som salgschef/marketingschef m.m. – så er PBA i International Handel og Markedsføring din mulighed!

Professionsbachelor i International sales and marketing
1,5-årig top-up bachelor

Er du interesseret i internationale relationer, forretningsudvikling samt salg? Vil du gerne arbejde inden for internationalt orienteret salg og markedsføring? Du har været glad for at gå på markedsføringsøkonomuddannelsen, og du kunne godt tænke dig at have mere tid til at dyrke de mere avancerede emner. Hvis du har det sådan, er PBA i International sales and marketing en oplagt mulighed
for dig.

Uddannelsen bygger direkte oven på uddannelserne (top-up bachelor):

– og du vil efter uddannelsen selvstændigt kunne analysere, vurdere og reflektere over  problemstillinger samt varetage praksisnære og komplekse opgaver inden for salg og markedsføring.

Den 1½-årige bacheloruddannelse er en praksisnær og international orienteret uddannelse, som giver dig bred viden om salg, forretningsudvikling, analysemetoder og innovation. Du vil efter uddannelsen selvstændigt kunne analysere, vurdere og reflektere over  problemstillinger samt varetage praksisnære og komplekse opgaver inden for salg og markedsføring.

TYPISKE ARBEJDSOPGAVER

  • Salgschef
  • Marketingchef
  • Projektleder
  • Key account manager

Læs mere om uddannelsen Top-up bachelor International sales and marketing hos Erhvervsakademi Sydvest.

www.easv.dk

Mette er klar til at hjælpe dig!

Skriv til hende på facebook, mail eller ring på +45 36 97 35 14

Mette arbejder for Studiebyen og kan hjælpe dig med tips og gode råd